2016-07-18

Ideiglenes szünet

  Szép napot! 
  A meglehetősen spoileres címből már kitalálhattátok, miről is van szó. Igazából nem tudom, hogyan is álljak neki ennek az egésznek. Mielőtt Apolloniával erre a határozatra jutottunk, számos alkalommal meghánytuk-vetettük a dolgokat, míg végtelennek ígérkező eszmecserék és nézeltérések árán eldöntöttük, hogy igenis szükség van erre a lépésre. Szóval röviden és tömören ez a jelenlegi álláspontunk: meghatározatlan ideig szünetre vonulunk vissza, legalábbis a bejegyzések publikálásával kapcsolatban. Mert míg a blogon nem lesz túl nagy a forgalom, addig a színfalak mögött gőzerővel dolgozunk a történet fejlesztésén, minden apró részletet árgus szemekkel bírálva el.
  És most azt kérdezitek, miért vetemedtünk eme hirtelen döntésre, amikor javában tart a nyár, és időnk, mint a tenger? Ennek több, viszonylag nyomós oka is van.
   Mint azt ti is észrevehettétek, a fejezetek és az ezekhez kötődő időpontok igencsak eltérnek egymástól. Rövid idő alatt ráébredtünk arra, hogy ez a dátumos megoldás nem tartozik az erősségeink közé - és talán ez játsza a legnagyobb szerepet a pakliban. Nem tudjuk meghatározni, hogy mikor mennyi időnk és kedvünk van a blog vezetéséhez (példának okáért Apollonia nemrég jó pár napra elutazott, és nemsokára újabb kiruccanásra kerít sort, immár az én hozzájárulásommal is), így konkrét megjelenési dátumokkal nem tudunk szolgálni. Ebből adódóan marad a már megszokott késés, amit nem szeretnénk ismét elkövetni. És itt jön az aprópó, ami végre értelmet ad ennek az egésznek, amit igencsak szorgalmasan összehordtam  nektek.
  Tehát úgy döntöttünk, hogy a késések elkerülésének érdekében előre megírunk jó pár fejezetet, így nem kell számolnunk az esetleges pontatlanságokért. Amíg ez eltart, szüneteltetjük a blog működését, de nem tűnünk örökre el, csupán ideiglenesen visszahúzódunk a háttérbe.
  Emellett még annak idején kaptunk egy fölöttébb hasznos és őszinte kisegítőt, mely magába foglalta mindazt, ami javításra szorul a bejegyzésekben. Mind a karakterek, mind a fogalmazás, mind a történet kapcsán számtalan jótanácsot kaptunk a kritikaírótól, aki nem habozott felhívni a figyelmet mindazon tényezőkre, melyek korrigálásával jobbá válhat a történet. Ez úton is hatalmas köszönetet küldünk Nevra Wrightnak, és ígérjük, hogy ezúttal minden erőnkkel azon leszünk, hogy kitöröljük a hibákat. :)
  És ha már a kritikánál tartunk, itt is volna Nevra munkássága, melyet egy kívülállónak is érdemes elolvasni, mivel külső szemmel is rengeteget lehet tanulni belőle: Bluestocking - Végítélet
  Nagyjából ennyit szerettem volna elmondani, továbbá megjegyezném, hogy fogalmunk sincs, meddig fog tartani a szünet, beletelhet akár pár hétbe, de jó pár hónapba is. De nyugalom, amint jutottunk valamire, ti fogtok elsőként értesülni róla, szóval nem árt néhanapján meglátogatni a blog oldalát, a frissítések érdekében.
  Ó, és mielőtt még elfelejtem, hatalmas köszönet azért, hogy eddig velünk tartottatok! Nagy teljesítmény, hogy több, mint fél éven át elviseltétek az agymenéseinket, szóval legyetek büszkék magatokra! Na de viccet félretéve hálásak vagyunk mindazoknak, akik visszajelzést küldtek, elolvasták a fejezeteket, vagy csak valamilyen formában hozzájárultak a Végítélet történelméhez. Szeretünk titeket, és nyugalom, még jó ideig fogunk zaklatni benneteket! :3 <3
  Nemsokára ismét jelentkezünk, addig is élvezzétek a nyarat, írjatok sokat, és mindenképp vigyázzatok arra, hogy egy sötét sikátorban ne fussatok bele egy Bérlőbe! ;)
   Minden jót és számtalan felejthetetlen élményt kívánnak a Végítélet megalkotói, avagy a búval bélelt Péksüti, és a végtelen poéntöltettel rendelkező Kacsapizsama! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése